Natuur en cultuur in Bergslagen

 

start

vakantie

cultuur

contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom het hier beleven. Kölsjö Stations gastheer biedt verschillende vakantiehuizen te huur aan in Zweden. In het hart van Bergslagen in een kleine nederzetting, vindt u gegarandeerd een ontspannen en afwisselend verblijf midden in de natuur met zijn meren en uitgestrekte bossen. Maar ook met steden die goed bereikbaar zijn. Zelfs Stockholm met zijn vele musea kunt u in een dag bezoeken. Elandensafari, vissen, kanoën, wandel- en autotochten, fietsen, grillen op een open vuur : het is direct vanuit uw vakantiehuis mogelijk. In de omgeving is er gelegenheid voor golf, tennis en paardrijden. En wist u dat u binnen een dag vanuit Nederland en België in Bergslagen bent?

 

Atlantis

Deze stuga ligt op een landtong naast Kölsjö Station. U bent bijna helemaal door het meer omgeven. Het oorspronkelijke huis is langzaam in de bodem weggezakt en in 1977 bij de grote lentestorm ondergelopen. Daarom heet het huis, dat nu helemaal is gerenoveerd, Atlantis. De rustieke sfeer van het oude huis is behouden. Het huis beschikt over een woonkamer, keuken, elektrische verwarming, wasmachine en een elektrische sauna. Douche, wc en een slaapkamer vindt u op de eerste etage. Een boot is bij het huis inbegrepen. Met vier personen bent u er van harte welkom.

 

Tappen

Tappen was vroeger een winkeltje in de buurt van Kölsjö Station. Nu is het een karakteristiek Zweeds woonhuis voor vier personen. Houtkachels zorgen voor een behaaglijke sfeer, maar er is ook een elektrische verwarming. Slaapruimte en een badkamer met douche, wc , bad en een wasmachine zijn op de bovenverdieping. Tappen is onlangs van binnen gerenoveerd en ligt vlakbij het meer.

 

Majsans stuga

Voor een of twee personen is Majsans stuga een eenvoudig en lieflijk onderkomen aan het meer. Wilt u terug naar de natuur, dan kunt u ontspannen zonder stromend water en electriciteit.

Dat vindt u wel in het nabijgelegen toiletgebouw.

 

Prijzen exclusief electriciteit

Atlantis:                Hoogseizoen: SEK 3300 per week

                             Laagseizoen: SEK 2500 per week

Tappen:                Hoogseizoen: SEK 3000 per week

                             Laagseizoen: SEK 2300 per week

Majsans Stuga:    Hoogseizoen: SEK 200 per dag

                            

Wij vragen een waarborgsom van SEK 1000.

 

Voor meer informatie over de omgeving: ljusnarsberg.se

 

 

 

 

 

   Majsans Stuga

 

  Atlantis

 

  Tappen

 

  huiskamer Tappen

 

 badkamer Tappen

 

  keuken in Tappen

 

 huiskamer Atlantis

 

 

  slaapgelegenheid Atlantis